Vet du hur dina anställda mår?

Redan kund?

Vad är Mindwell

Vad är Mindwell

Mindwell är ett verktyg för att fånga personalens synpunkter och mående i realtid på enklast möjliga sätt. Med två enkla ”klick” bra vs, mindre bra samt ett fritt val att lägga till en kommentar, ges personalen en bra möjlighet och ett stort ansvar att delta i utvecklingen av sin egen roll och verksamheten. Som arbetsgivare / ledning kan ni i rapporterna se vart omedelbara insatser behövs, varför vänta till nästkommande medarbetatundersökning?

Förekom och förebygg

Genom att skaffa er ett sätt att i realtid fånga er personals synpunkter kan ni vidta lämpliga åtgärder direkt för att kontinuerligt arbeta med förbättring. Förekom och förebygg onödiga konfrontationer, skvaller och rykten som bara leder till negativ påverkan på er verksamhet. Använd Mindwell som en naturlig del i ert systematiska arbetsmiljöarbete.

Förekom och förebygg

Hur kan Mindwell hjälpa er?

●Känner ni att de årliga medarbetarundersökningarna inte räcker till? ●Har ni behov av att snabbt kunna ställa om verksamheten? ●Arbetar ni agilt och saknar något i er verktygslåda? ●Strävar ni efter att skapa mer delaktighet och lojalitet? Då är Mindwell lösningen för er! Ett enkelt verktyg som levererar snabba resultat, ni väljer själva vilka roller, hur ofta och om vad ni vill att medarbetarna ska rapportera om. Fånga synpunkter och förändra snabbt innan det gått för långt.

Hur kommer jag igång?

1. Kontakta oss så bokar vi in en online demo 2. Testa MindWell på riktigt under 30 dagar och mät effekter och belys möjligheterna. 3. Påbörja succesivt användandet och växla upp vid behov via vårt abonnemang. 4. Avsluta abonnemanget när du vill, vi har 1 månads uppsägning. Kan det bli enklare?

Intressant, då kör vi!

Anmäl dig här nedan så tar vi kontakt med dig.